De beste catering op uw bruiloft

Wilt u de beste catering op uw bruiloft of trouwfeest? Wij regelen het graag voor u. Allereerst gefeliciteerd met uw voorgenomen huwelijk, wij regelen de catering wel! De voorbereidingen zijn begonnen en u komt erachter dat er meer bij komt kijken dan u van tevoren had gedacht. Wij helpen u graag met de voorbereidingen van de grote dag, of misschien viert u dit mooie moment in uw leven wel op meerdere...

Dit zijn onze toplocaties

Uw trouwdag precies zoals u wenst

Neem contact met ons op. ''Met een grote glimlach zorgen we met ons hele team voor jullie grote dag!''

0481 45 11 20 Vraag een offerte aan

De beste bruiloft catering

Wilt u de beste bruiloft catering boeken voor uw trouwfeest? Wij regelen het graag voor u. Allereerst gefeliciteerd met uw voorgenomen huwelijk, wij regelen de catering wel! De voorbereidingen zijn begonnen en u komt erachter dat er meer bij komt kijken dan u van tevoren had gedacht. Wij helpen u graag met de voorbereidingen van de grote dag, of misschien viert u dit mooie moment in uw leven wel op meerdere dagen? Wij beschikken over een prachtige trouwlocatie en bieden u ook de mogelijkheid voor een eigen cateraar indien u thuis trouwt. Uw bruiloft is natuurlijk een belangrijke gebeurtenis in uw leven en dus hoort daar een exclusieve catering bij, waardoor uw huwelijk een gelukkige start kent.

De mooiste dag van uw leven: daar hoort de beste bruiloft catering bij

Heeft u behoefte aan een eigen cateraar op uw trouwlocatie? Wij zorgen ervoor dat het u op de mooiste dag van uw leven aan niets ontbreekt, zeker niet aan de catering op uw trouwfeest. Aan ieder element wordt gedacht. We leggen u dan ook graag uit wat u van ons kunt verwachten wanneer u de catering op uw trouwfeest laat verzorgen door Buitenpoort Catering. Zo kunt u zich volledig op de verdere organisatie van uw huwelijk richten.

  • Partystyling en meubilair

Naast het feit dat wij u voorzien van heerlijke hapjes, drankjes en bijvoorbeeld een chic of juist informeel diner om uw bruiloft te vieren, zorgen wij ook voor de styling op de locatie wanneer wij de catering op uw huwelijk mogen verzorgen. Zo is uw bruiloft catering helemaal compleet. Wij beschikken over vele materialen, zoals meubilair en decoratie, en kunnen daarom precies inspelen op al uw wensen met betrekking tot styling. Ook dat is natuurlijk een belangrijk onderdeel van de catering tijdens uw trouwfeest.

  • Weddingplanner

Zijn jullie op zoek naar een weddingplanner? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Ook bij de organisatie van andere elementen dan de catering tijdens uw huwelijk helpen wij u namelijk graag. Na jarenlange ervaring weten we bij Buitenpoort Catering precies waar we aan moeten denken bij het organiseren van een trouwfeest. Ook kunnen wij u helpen met het huren van de juiste tent voor in de tuin, een band of een dj of andere elementen die uw bruiloft een succes maken. Onze grafisch vormgever kan een originele uitnodiging voor u ontwerpen, aangevuld met bijvoorbeeld bijpassende menukaarten. Heeft u al een weddingplanner of bent u zelf weddingplanner? Ook dan werken wij graag samen om uw huwelijk op een goede manier te vieren met de beste catering.

  • Locatie

Wij horen en zien graag uw ideeën! Daarom nemen we u graag mee naar onze locaties of komen we langs bij u thuis om uw wensen te bespreken. Want ook thuis kan uw bruiloft plaatsvinden, uiteraard inclusief eigen cateraar op de trouwlocatie. Aan de hand van uw wensen en ideeën maken wij een passende offerte.

Vraag vrijblijvend meer informatie aan

Ons cateringbedrijf is gevestigd in Bemmel – nabij Nijmegen – en Amsterdam, maar wij zijn beschikbaar voor evenementen in het hele land. Zo bieden we catering aan voor zowel trouw- als verjaardagsfeesten. Wilt u de catering voor uw trouwfeest door ons laten verzorgen? Maak alvast uw wensen kenbaar door een e-mail te sturen naar info@buitenpoort.nl, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op. Uiteraard kunt u ook bellen met een van onze salesmedewerkers, zij staan u graag te woord en voorzien u van meer informatie over de catering voor uw trouw- of verjaardagsfeest. U bereikt ons door te bellen naar +31 (0)481 45 11 20. We bespreken graag uw wensen omtrent een eigen cateraar op uw trouwlocatie.

De aankleding was erg mooi, de happen tijdens de receptie zagen er goed uit en het diner was uitstekend.
Sanne & Joris