We take care of business

Zoekt u catering voor de opening van uw bedrijfspand of een cateraar die de hapjes en drankjes verzorgd tijdens een beurs? Dit kunnen wij voor uw bedrijf verzorgen. Denkt u bijvoorbeeld aan een receptie, seminar of personeelsfeest. We duiken in uw bedrijf om uw feest zo te organiseren dat eten, drinken en aankleding precies bij uw bedrijf past.

Dit zijn onze toplocaties

Uw zakelijke event tot in de puntjes geregeld

Vertel ons uw wensen en vraag vrijblijvend een offerte aan.

0481 45 11 20 Vraag een offerte aan

We take care of business

Vergaderen op locatie

Wilt u vergaderen en zoekt u daarvoor een geschikte locatie? Ook dan kunnen wij u helpen en beschikken we over uitermate geschikte locaties waar u een dag of misschien wel meerdere dagen kunt vergaderen, zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over uw medewerkers of zakenpartners. Onze gastheren- en dames voorzien uw gasten van eten & drinken met de juiste gastvrijheid.

Lunch en diner op kantoor

Uiteraard kunnen wij ook een lunch of diner bij u op kantoor verzorgen. Denkt u hierbij aan vers belegde broodjes en een soepje of een dinerbuffet.   

Locaties

Een aantal locaties waar wij u graag naar toe verwijzen voor uw zakelijke gelegenheden zijn Kabels en De Westerbouwing op landgoed De Westerbouwing te Oosterbeek en GelreDome in Arnhem.
Deze locaties beschikken ook over apparatuur zoals een beamer, flip-over en microfoon.

Bekijk onze locatiepagina voor meer informatie en voor meerdere locaties.

Vrijblijvende informatie

Bent u geïnteresseerd of wilt u graag meer informatie, dan kunt u online vrijblijvend een offerteaanvraag doen en nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op. Uiteraard kunt u ons ook bellen, onze sales medewerkers staan u graag te woord.

Het feest was super geslaagd, we hebben veel complimenten gehad van onze gasten over het buffet. Het viel erg in de smaak.
Henry