Goed verzorgde catering voor bedrijven

Zoekt u catering voor de opening van uw bedrijfspand of een cateraar die de hapjes en drankjes verzorgd tijdens een beurs met verschillende bedrijven? Of wilt u juist catering voor een ander bedrijfsfeest? Dit verzorgen wij graag voor uw bedrijf. Ook voor andere gelegenheden verzorgen wij graag bedrijfscatering. Denkt u bijvoorbeeld aan een receptie, seminar of personeelsfeest op locatie. We maken graag...

Dit zijn onze toplocaties

Uw zakelijke event tot in de puntjes geregeld

Vertel ons uw wensen en vraag vrijblijvend een offerte aan.

0481 45 11 20 Vraag een offerte aan

Uw zakelijke event tot in de puntjes geregeld met catering voor bedrijven

Vertel ons uw wensen en vraag vrijblijvend een offerte aan. Dan zorgen wij ervoor dat uw zakelijke event tot in de kleinste details wordt geregeld. Wij werken vanuit het motto: ‘’We take care of your business!’’ Wij regelen namelijk niet alleen de lekkerste hapjes en drankjes, maar zorgen desgewenst ook voor de aankleding van de evenementenlocatie en ook voor eventuele muziek, acts of de geluidsinstallatie die u nodig heeft tijdens uw personeelsfeest op locatie. Wij doen dus meer dan alleen catering voor bedrijven.

Vergaderen op locatie? Wij verzorgen ook hiervoor de bedrijfscatering

Wilt u vergaderen in een inspirerende omgeving en zoekt u daarvoor een geschikte locatie? Ook dan helpen we u graag. Wij beschikken over uitermate geschikte locaties waar u één dag of meerdere dagen kunt vergaderen, zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over uw medewerkers of zakenpartners. Onze gastheren- en dames voorzien uw gasten van eten, drinken en alles wat u maar nodig heeft met de juiste gastvrijheid. Wij verzorgen dus niet alleen catering op uw bedrijfsfeest, maar tijdens alle zakelijke evenementen kunt u catering voor bedrijven door ons laten regelen.

Lunch en diner op kantoor: ook dat is bedrijfscatering

Er is vaak meer dan alleen catering voor feesten van bedrijven. Uiteraard kunnen wij ook een lunch of diner bij u op kantoor verzorgen. Denkt u hierbij aan vers belegde broodjes en een soepje of een dinerbuffet. U kunt het zo eenvoudig of juist zo uitgebreid maken als u wilt. Dat is het voordeel van onze bedrijfscatering.

Locaties

U hoeft uw personeelsfeest, bedrijfsfeest of ander zakelijk evenement niet altijd bij u op kantoor te organiseren, want ook verzorgen wij catering op locatie. Hiervoor werken wij samen met verschillende feestzalen en vergaderlocaties. Een aantal locaties waar wij u graag naar toe verwijzen voor uw zakelijke gelegenheden zijn Kabels en De Westerbouwing op landgoed De Westerbouwing te Oosterbeek en GelreDome in Arnhem. Deze locaties beschikken ook over apparatuur zoals een beamer, flip-over en microfoon. U kunt natuurlijk ook zelf een locatie uitkiezen voor uw vergadering of personeelsfeest waarvoor wij graag de catering op locatie verzorgen. Bekijk onze locatiepagina voor meer informatie over het organiseren van een personeelsfeest of event op locatie en voor de andere locaties waarmee wij samenwerken voor het organiseren van uw bedrijfsfeest en de catering.

Vraag vrijblijvend informatie aan

Bent u geïnteresseerd of wilt u graag meer informatie over de mogelijkheden voor bedrijfscatering, een personeelsfeest op locatie of andere zakelijke evenementen waarvoor wij catering voor bedrijven organiseren? Vraag dan online vrijblijvend een offerte aan en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op om de catering voor uw bedrijfsfeest of ander evenement te verzorgen. Uiteraard kunt u ons ook bellen, onze sales medewerkers staan u graag te woord. We zijn te bereiken via info@buitenpoort.nl of via telefoonnummer +31 (0)481 45 11 20.

Het feest was super geslaagd, we hebben veel complimenten gehad van onze gasten over het buffet. Het viel erg in de smaak.
Henry