Goed verzorgde catering voor bedrijven

Zoekt u catering voor de opening van uw bedrijfspand of een cateraar die de hapjes en drankjes verzorgd tijdens een beurs met verschillende bedrijven? Of wilt u juist catering voor een ander bedrijfsfeest? Dit verzorgen wij graag voor uw bedrijf. Ook voor andere gelegenheden verzorgen wij graag bedrijfscatering. Denkt u bijvoorbeeld aan een receptie, seminar of personeelsfeest op locatie. We maken graag...

Dit zijn onze toplocaties

Uw zakelijke event tot in de puntjes geregeld

Vertel ons uw wensen en vraag vrijblijvend een offerte aan.

0481 45 11 20 Vraag een offerte aan

Goed verzorgde catering voor uw bedrijfsfeest

Bent u op zoek naar een specialist in catering voor uw bedrijfsfeest? Dit verzorgt Buitenpoort Catering graag voor uw bedrijf. Ook voor andere gelegenheden staan wij voor u klaar. Denkt u bijvoorbeeld aan een volledig verzorgde catering voor een receptie, seminar, personeelsfeest of andere zakelijke evenementen. We maken graag kennis met u, om uw feest zo te organiseren dat het eten, drinken en de aankleding precies bij uw bedrijf passen. Dat is zakelijke catering op maat.

De catering voor uw bedrijfsfeest is bij ons in goede handen

Vertel ons uw wensen en vraag vrijblijvend een offerte aan. Dan zorgen wij ervoor dat uw zakelijke event tot in de kleinste details wordt geregeld. Wij werken vanuit het motto: ‘’We take care of your business!’’. Wij regelen namelijk niet alleen de lekkerste hapjes en drankjes, maar zorgen desgewenst ook voor de aankleding van de evenementenlocatie en voor eventuele muziek, acts of de geluidsinstallatie die u nodig heeft tijdens uw personeelsfeest. Wij doen dus meer dan alleen catering voor zakelijke evenementen.

Volledig verzorgde zakelijke catering op maat

Wilt u vergaderen in een inspirerende omgeving en zoekt u daarvoor een geschikte locatie? Ook dan helpen we u graag. Wij beschikken over uitermate geschikte locaties waar u één dag of meerdere dagen kunt vergaderen, zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over uw medewerkers of zakenpartners. Onze gastheren en -dames voorzien uw gasten van eten, drinken en alles wat u maar nodig heeft met de juiste gastvrijheid. Wij verzorgen dus niet alleen catering op uw bedrijfsfeest, maar tijdens alle zakelijke evenementen schakelt u ons als ervaren cateraar in.

Lunch en diner op kantoor

Er zijn vele mogelijkheden bij verzorgde catering voor zakelijke evenementen, zoals uw personeelsfeest. U schakelt ons echter niet alleen in als cateraar voor uw bedrijfsfeest; we verzorgen ook een lunch of diner bij u op kantoor. Denkt u hierbij aan vers belegde broodjes en een soepje of een dinerbuffet. U kunt het zo eenvoudig of juist zo uitgebreid maken als u wilt. Dat is het voordeel van onze catering voor zakelijke evenementen.

Locaties

U hoeft uw personeelsfeest, bedrijfsfeest of ander zakelijk evenement niet altijd bij u op kantoor te organiseren, want wij bieden ook volledig verzorgde catering op locatie aan. Hiervoor werken wij samen met verschillende feestzalen en vergaderlocaties. Een aantal locaties waar wij u graag naar toe verwijzen voor uw zakelijke gelegenheden zijn Kabels in Oosterbeek en GelreDome in Arnhem. Deze locaties beschikken ook over apparatuur zoals een beamer, flip-over en microfoon. U kunt natuurlijk ook zelf een locatie uitkiezen voor uw vergadering of personeelsfeest waarvoor wij graag de catering verzorgen. Zo kunt u catering inhuren in Amsterdam. U schakelt ook de hulp in van ons cateringbedrijf voor uw feest in Eindhoven. Bekijk onze locatiepagina voor meer informatie over het organiseren van uw volledig verzorgde personeelsfeest of event en voor de andere locaties waarmee wij samenwerken voor het organiseren van de catering voor uw bedrijfsfeest.

Vraag vrijblijvend informatie aan

Bent u geïnteresseerd of wilt u graag meer informatie over de mogelijkheden voor een volledig verzorgde catering voor uw bedrijfsfeest, personeelsfeest of een ander evenement waarvoor wij zakelijke catering organiseren? Vraag dan online vrijblijvend een offerte aan bij ons bedrijf in Bemmel, nabij Nijmegen, en Amsterdam. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op om de catering voor uw bedrijfsfeest of ander evenement te verzorgen. Uiteraard kunt u ons ook bellen, onze salesmedewerkers staan u graag te woord. We zijn te bereiken via het telefoonnummer +31 (0)481 45 11 20 of door een e-mail te sturen naar info@buitenpoort.nl.

Het feest was super geslaagd, we hebben veel complimenten gehad van onze gasten over het buffet. Het viel erg in de smaak.
Henry