Gelredome

Sinds juli 2014 verzorgen wij de vip- en businesscatering in het GelreDome. Naast het verzorgen van hapjes, drankjes, diners en buffetten tijdens wedstrijden en evenementen, houden wij ons ook bezig met het gehele offertetraject omtrent het verzorgen van catering en verhuur voor de vip-en businessruimtes in GelreDome.

Unieke locatie

Bent u op zoek naar een vergaderlocatie tijdens kantooruren of een locatie voor een zakendiner tijdens een popconcert, Gelredome is een uitstekende locatie voor zakelijke bijeenkomsten. Denkt u aan een vergadering in een van de businessloges, of een receptie in de Galaxy, met uitzicht op het stadion. Andere gelegenheden kunnen een seminar, workshop, beurs of natuurlijk een personeelsfeest zijn.

Arrangementen

Voor iedere gelegenheid hebben wij verschillende arrangementen samengesteld. Uiteraard is het ook mogelijk deze aan uw wensen aan te passen.

Verschillende ruimtes

GelreDome beschikt over diverse zalen en ruimtes voor bijeenkomsten. Iedere zaal heeft zijn eigen stijl en ambiance. Het is ook mogelijk om meerdere ruimtes tegelijk te reserveren. Voor meer informatie over de verschillende ruimtes verwijzen wij u graag naar de website van het GelreDome of u kunt contact opnemen met ons hoofdkantoor.

Contact

Bent u geïnteresseerd in GelreDome, wilt u graag meer informatie of wilt u een wijziging in een van de arrangementen neem dan contact op met ons hoofdkantoor, onze salesmedewerkers staan u graag te woord. Of vraag online een offerte aan,  dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

Bekijk GelreDome

Contactgegevens

Batavierenweg 25
6841 HN Arnhem
Nederland