Trouwen

Allereerst gefeliciteerd met uw voorgenomen huwelijk! De voorbereidingen zijn begonnen en u komt erachter dat er meer bij komt kijken dan u van te voren had gedacht. Wij helpen u graag met de voorbereidingen van de grote dag of misschien wel dagen. Wij beschikken over unieke trouwlocaties en ook bij u thuis verzorgen we de catering tot in de kleinste details.

Dit zijn onze toplocaties

Uw trouwdag precies zoals u wenst

Neem contact met ons op. Samen met u maken we er een onvergetelijke dag van!

0481 45 11 20 Vraag een offerte aan

De mooiste dag van uw leven

Partystyling en meubilair

Naast dat wij u kunnen voorzien van heerlijke hapjes, drankjes en bijvoorbeeld een chique of juist informeel diner, zorgen wij ook voor de styling op de locatie. Wij beschikken over vele materialen zoals meubilair en decoratie en kunnen daarom precies inspelen op al uw wensen met betrekking tot styling.

Weddingplanner

Op zoek naar een weddingplanner! dan bent u bij ons aan het juiste adres. Na jaren ervaring weten we precies waar we aan moeten denken en kan Buitenpoort Catering u ook helpen met het huren van de juiste tent voor in de tuin, een band of DJ. Onze grafisch vormgever kan een originele uitnodiging voor u ontwerpen, aangevuld met bijvoorbeeld bijpassende menukaarten. Heeft u al een weddingplanner of bent u een weddingplanner? Ook dan werken wij graag samen.

Locatie

Wij horen en zien graag uw ideeën! Daarom nemen we u graag mee naar onze locaties of komen we langs bij u thuis om uw wensen te bespreken. Aan de hand van uw wensen en ideeën maken wij een passende offerte.

Vrijblijvende informatie

U kunt uw wensen alvast online kenbaar maken, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op. Uiteraard kunt u ook bellen met een van onze salesmedewerkers, zij staan u graag te woord.

De aankleding was erg mooi, de happen tijdens de receptie zagen er goed uit en het diner was uitstekend.
Sanne & Joris