Trouwen

Allereerst gefeliciteerd met uw voorgenomen huwelijk! Wij willen dat uw dag een onvergetelijke dag wordt en helpen u graag met de voorbereidingen van de grote dag of misschien wel dagen. We beschikken over unieke trouwlocaties en ook bij u thuis kunnen we uw huwelijk tot in de kleinste details verzorgen; van catering tot styling. En dat met een grote glimlach!

Dit zijn onze toplocaties

Uw trouwdag precies zoals u wenst

Neem contact met ons op. ''Met een grote glimlach zorgen we met ons hele team voor jullie grote dag!''

0481 45 11 20 Vraag een offerte aan

Eten/drinken en meubilair

Naast dat wij u kunnen voorzien van heerlijke hapjes, drankjes, een BBQ en bijvoorbeeld een chique of juist informeel diner, zorgen wij ook voor de styling op de locatie. Wij beschikken over vele materialen zoals meubilair en decoratie en kunnen daarom precies inspelen op al uw wensen met betrekking tot styling.

Locaties

Wij verzorgen catering bij u thuis en we hebben prachtige locaties tot onze beschikking, waar wij uw grote dag onvergetelijk maken. En uiteraard verzorgen wij ook de catering op een andere beschikbare locatie.

Vrijblijvende informatie

Wij vertellen u graag wat de mogelijkheden zijn en wat wij allemaal voor u kunnen betekenen. En neem maar van ons aan, de mogelijkheden zijn eindeloos. Wij houden ervan om creatief met u mee te denken. Op basis van al uw wensen maken wij een vrijblijvende offerte.

De aankleding was erg mooi, de happen tijdens de receptie zagen er goed uit en het diner was uitstekend.
Sanne & Joris