Kasteel Doornenburg

Kasteel Doornenburg is een authentiek middeleeuws kasteel. Dat ligt aan de rustige rivier de Linge in de Betuwe en wordt omgeven door weilanden, boomgaarden en uiterwaarden.

Trouwlocatie

Kasteel Doornenburg is een officiële trouwlocatie. Gaat u trouwen en bent u op zoek naar een originele locatie met een mooi verhaal en een authentieke geschiedenis, dan is Kasteel Doornenburg zeker een aanrader. Met de mooie binnenplaats en trouwkapel is het geliefd bij bruidsparen. Naast dat wij u kunnen voorzien van heerlijke hapjes, drankjes en bijvoorbeeld een chique of juist informeel diner, zorgen wij ook voor de styling op uw grote dag.

Zakelijke evenementen

Wat meer nodig is dan alleen een goede spreker voor een succesvolle vergadering of congres: dat is de inhoud. En het is de vorm van een vergadering of congres die in grote mate bepaalt in hoeverre de inhoud wordt overgebracht. Wij denken graag met u mee over deze vorm: de aankleding van de locatie, de audiovisuele ondersteuning, de juiste culinaire invulling en het eventuele ondersteunende entertainment. U bepaalt het doel en wij vertalen dit naar een totaalconcept voor een spraakmakende bijeenkomst.

Openingstijden

Voor de openingstijden van Kasteel Doornenburg verwijzen wij u graag door naar de website van het Kasteel Doornenburg.

Contact

Onze salesmedewerkers bespreken graag uw wensen op een dag naar voorkeur; hiervoor kunt u een afspraak maken door te bellen met ons hoofdkantoor. Het is ook mogelijk uw wensen kenbaar te maken door online vrijblijvend een offerte aan te vragen, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.


B&B Kasteel Doornenburg
Wilt u na afloop van een trouwerij of evenement graag blijven slapen dan heeft Kasteel Doornenburg ook 6 prachtige B&B kamers met ieder een eigen luxe stijl en inrichting. Voor meer informatie verwijzen wij u graag door naar 
benbkasteeldoornenburg.nl


 

Bekijk Kasteel Doornenburg

Contactgegevens

De Herberg van het Kasteel is geopend voor een drankje, hapje en lunch.
Voor de actuele openingstijden verwijzen wij u graag door naar de website van Kasteel Doornenburg
www.kasteeldoornenburg.nl

 

Kerkstraat 27
6686 BS Doornenburg
Nederland