Event catering van hoge kwaliteit

Catering met de lekkerste hapjes voor uw privé of zakelijke event, die organiseert Buitenpoort Catering graag voor u. Op beide gebieden zorgen wij onder andere voor een culinair diner, dinerbuffet, walking dinner of bijvoorbeeld een barbecue en helpen wij u graag met het organiseren van uw feest, opening of diner, met onze partycatering. Het organiseren van de catering doen wij voor veel verschillende...

Dit zijn onze toplocaties

Catering compleet door ons verzorgd

Neem contact met ons op.

0481 45 11 20 Vraag een offerte aan

Catering voor events van hoge kwaliteit

Catering inhuren voor privé of zakelijke events, dat doet u bij een specialist en eventcateraar als Buitenpoort Catering met vestigingen in Bemmel, nabij Nijmegen, en Amsterdam. U kunt onze catering inhuren voor een culinair diner, dinerbuffet, walking dinner of bijvoorbeeld een barbecue. Wij gaan voor u aan de slag als eventcateraar. We helpen u graag met het organiseren van uw feest of diner. Het organiseren van de catering doen wij voor veel verschillende events. Ook kunt u bij ons als eventcateraar terecht voor de catering van hapjes en verse broodjes vanaf 20 personen, voor bijvoorbeeld zakelijke gelegenheden. Tevens kunt u onze catering inhuren voor een particulier feest of andere privé of zakelijke evenementen waarbij onze cateraar u helpt. Waar wacht u nog op? Schakel ons vandaag nog als eventcateraar in, zodat onze cateraar de lekkerste hapjes voor u tijdens uw privé of zakelijke evenementen klaarmaakt.

Concepten op maat voor catering bij verschillende events

Of u nu catering zoekt voor een klein (20 personen) of groot (5.000 personen) gezelschap, wij verzorgen het tot in de kleinste details en voor alle denkbare events. We bruisen dan ook van creativiteit en culinaire ideeën voor de catering, zodat we uw privé of zakelijke evenementen zeker tot een succes maken met onze cateraar. Wij denken graag met u mee en ontwikkelen een totaalconcept dat volledig op uw wensen wordt afgestemd. Met persoonlijk advies en oprechte betrokkenheid zorgen wij voor maatwerk en pure kwaliteit, waardoor wij catering van hoog niveau leveren voor ieder event. Ook de interieur en styling sluiten altijd aan bij de sfeer die u op uw feest wilt creëren, en natuurlijk past de catering – waarvoor u ons kunt inhuren - hier ook bij. Ook is het mogelijk om een feestelijke uitnodiging te laten maken die is afgestemd op uw feest, receptie of huwelijk. We kunnen u zelfs helpen om uw gehele bruiloft door ons te laten organiseren, dankzij onze wedding planners. Wij verzorgen dan niet alleen de catering tijdens uw bruiloft, maar ook het entertainment en alle andere onderdelen voor de mooiste dag van uw leven. Als eventcateraar zijn wij u van dienst!

U kunt catering inhuren voor elk type feest

Catering kunt u inhuren voor een feest of privé of zakelijke evenementen bij u thuis, bij uw bedrijf of op een van onze locaties. Alles is mogelijk bij Buitenpoort Catering! Wilt u bijvoorbeeld de catering in regio Arnhem of Nijmegen laten verzorgen? Dan komen we graag bij u langs om uw feestlocatie te bekijken om zo met creativiteit, bijpassend meubilair en styling het juiste feestgevoel te creëren als eventcateraar.

Neem contact met ons op voor uw eventcateraar

Bent u geïnteresseerd in de mogelijkheden voor catering bij events of wilt u graag meer informatie over het inhuren van catering voor uw eigen feest voor een cateraar tijdens uw evenementen? Doe dan vrijblijvend een offerteaanvraag. We nemen zo spoedig mogelijk contact met u op en informeren u over de mogelijkheden van een cateraar voor uw evenementen. Uiteraard kunt u ons ook bellen, onze salesmedewerkers staan u graag te woord. U bereikt ons door een e-mail te sturen naar info@buitenpoort.nl of door te bellen naar +31 (0)481 45 11 20.

De aankleding was erg mooi, de happen tijdens de receptie zagen er goed uit en het diner was uitstekend.
Sanne & Joris