Catering van hoge kwaliteit

Catering voor uw privé of zakelijke event. Op beide gebieden zorgen wij onder andere voor een culinair diner, dinerbuffet, walking dinner of bijvoorbeeld een barbecue en helpen wij u graag met het organiseren van uw feest, opening of diner. Ook kunt u bij ons ook terecht voor hapjes en verse broodjes vanaf 20 personen.

Dit zijn onze toplocaties

Catering compleet door ons verzorgd

Neem contact met ons op.

0481 45 11 20 Vraag een offerte aan

Catering

Concepten op maat

Of u nu catering zoekt voor een klein (20) of groot (5.000) gezelschap, wij verzorgen alles tot in de kleinste details.

We bruisen van creativiteit en culinaire ideeën. Wij denken graag met u mee en ontwikkelen een totaalconcept dat volledig op uw wensen wordt afgestemd. Met persoonlijk advies en oprechte betrokkenheid zorgen wij voor maatwerk en pure kwaliteit waardoor wij catering van hoog niveau kunnen leveren. Ook het interieur en de styling zal altijd aansluiten bij uw doelstellingen. We kunnen u zelfs helpen met een feestelijke uitnodiging die is afgestemd op uw feest, receptie of huwelijk.

Locaties

Catering bij u thuis, uw bedrijf of op een van onze locaties. Iedere locatie verdient de juiste aandacht. Daarom bekijken wij graag samen met u uw feestlocatie om zo met creativiteit, bijpassend meubilair en styling het juiste feestgevoel te creëren.

Contact

Bent u geïnteresseerd of wilt u graag meer informatie dan kunt u online vrijblijvend een offerte aanvraag doen. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen. Uiteraard kunt u ons ook bellen, onze sales medewerkers staan u graag te woord.

De aankleding was erg mooi, de happen tijdens de receptie zagen er goed uit en het diner was uitstekend.
Sanne & Joris