Eusebiuskerk

Multifunctionele accommodatie

De Eusebius is een uitstekende locatie voor uiteenlopende evenementen; van beurzen tot kunstexposities. Van galadiners en personeelsfeesten tot congressen, trouwpartijen,uitvaarten, herdenkingsbijeenkomsten en recepties. Naast de hoge en lichte Kerkzaal telt het gebouw nog een aantal, al even bijzondere ruimtes, die bij een evenement betrokken kunnen worden of apart kunnen worden gehuurd.

De Eusebius biedt een unieke historische entourage voor hedendaagse evenementen en activiteiten van velerlei aard en omvang. Een markante en inspirerende locatie, midden in het centrum van de stad, eenvoudig te herkennen en gemakkelijk te bereiken.

Kerkzaal

De kerkzaal wordt vooral gebruikt voor omvangrijke evenementen van 150 tot 1250 personen. De zaal kan worden ingericht voor concerten, beurzen, exposities, bedrijfsevenementen, feesten of diners In de zomer blijft het kerkgebouw heerlijk koel en ook in de winter is de temperatuur aangenaam dankzij warmtestralers en vloerverwarming.

Annakapel en Raadskapel

De Annakapel en de Raadskapel bieden met hun imposante gotische ramen en enorme lichtinval sfeervolle mogelijkheden voor diners, recepties en kleine exposities. Ook worden de kapellen vaak in combinatie met de Kerkzaal gebruikt, bijvoorbeeld voor deelsessies tijdens congressen of voor de ontvangst en inschrijving van deelnemers.

Eusebiuszaal

Een zeer bijzondere ontvangstmogelijkheid biedt de uit twee verdiepingen bestaande Eusebiuszaal in de toren van de Eusebiuskerk op een hoogte van 30 meter die te bereiken is via de glazen Panoramalift. Deze bijzondere ruimte – met eigen horecavoorzieningen – biedt plaats aan gezelschappen van 20 tot 80 personen en wordt onder andere gebruikt voor zakendiners, vergaderingen en recepties.

Contact

Bent u geïnteresseerd in de Eusebiuskerk of wilt u graag meer informatie, dan kunt u online een offerteaanvraag doen en nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op. Uiteraard kunt u ons ook bellen, onze salesmedewerkers staan u graag te woord.

Bekijk de Eusebiuskerk

Contactgegevens

Kerkplein 1
6811 EB Arnhem
Nederland