Dit zijn onze toplocaties

Unieke locaties

Een aantal locaties zijn onderdeel van de Buitenpoort Groep. Bij andere locaties zijn wij huiscateraar of werken wij er nauw mee samen. Uiteraard verzorgen wij als cateraar ook partijen bij u thuis, uw bedrijf en eventuele andere locaties. Staat uw unieke locatie er niet tussen dan helpen wij u graag met het zoeken na een geschikte locatie voor uw feest of evenement

Corona Virus
Zoals iedereen wel vernomen heeft hebben alle horeca gelegenheden hun deuren moeten sluiten tot en met 6 april a.s. wegens het Corona Virus. 
Ook wij zullen hier naar moeten luisteren en daarom zijn een aantal van onze locaties die ook overdag geopend zijn voor een hapje en een drankje gesloten.  Dit geldt voor het T-Huis Presikhaaf, De Oranjerie Petit Café en De Westerbouwing. We hopen dat we vanaf 6 april onze deuren weer kunnen openen en jullie kunnen voorzien van dat, wat jullie van ons gewend zijn. 
 
Uiteraard zijn de locaties nog wel te boeken voor evenementen. Wilt u meer informatie of een boeking doen dan verwijzen wij u graag door naar onze contact pagina.