The Gallery

Locatie

The Gallery is een indrukwekkend in Neoclassicistische stijl gebouwd pand aan de rand van Brummen, onder de rook van Zutphen. Het bestaat uit een mix van klassieke en moderne stijlelementen; heel warm maar ook met veel licht en ruimte en in harmonie met de omgeving van het mooie IJssellandschap.

Zakelijke bijeenkomsten

The Gallery biedt uitgebreide mogelijkheden voor het organiseren van festiviteiten, uiteenlopend van bedrijfspresentaties en relatiebijeenkomsten tot recepties en clubevenementen. Ook beschikt The Gallery Brummen over een vergaderruimte waar u met een kleiner gezelschap van 5 tot 25 personen rustig kunt vergaderen op een unieke locatie.

Museum

Bij The Gallery vindt u een enorme collectie bestaande uit zo’n 400 klassieke auto’s en sportwagens, verdeeld over drie verdiepingen. Van Fiat 500 tot Rolls Royce, van Porsche tot Ferrari en van Jaguar tot Lamborghini.

Tijdens een receptie in The Gallery zorgt de steeds wisselende collectie klassieke auto's voor voldoende gespreksstof.

Een unieke plek waar wij u een proffessioneel georganiseerde catering kunnen aanbieden en die daarnaast in overleg met u deze ruimte geheel naar uw wensen kunnen inrichten.

Contact

Bent u geïnteresseerd in The Gallery of wilt u graag meer informatie, dan kunt u online een offerteaanvraag doen en nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op. Uiteraard kunt u ons ook bellen, onze salesmedewerkers staan u graag te woord.

Bekijk The Gallery

Contactgegevens

Arnhemsestraat 47
6971 AP Brummen
Nederland