Organiseer een feest en kies voor onze catering

Biologische, fairtrade en lokale producten Biologisch afbreekbaar servies Good Food – Happy Life

Wilt u uw verjaardagsfeest vieren, gaat u trouwen of heeft u gewoon zin in een feest waarvoor u catering zoekt? Het leven moet gevierd worden, nietwaar? Buitenpoort Catering, gevestigd in Bemmel en Amsterdam, helpt u daar graag bij. Wij beschikken over meerdere locaties die uitermate geschikt zijn voor uw feestje. Ook hebben wij diverse mogelijkheden, zoals een walking dinner, barbecue of een lekker dansfeest. Maar ook als u catering wilt inhuren voor een kraamparty, een 21-diner voor uw zoon of dochter of een ander feest, bent u bij ons aan het juiste adres.

Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen?

Boek nu uw catering

Organisatie van begin tot eind wanneer u kiest voor onze feest catering

Wilt u een feest bij u thuis organiseren, bijvoorbeeld een verjaardagsfeest? Dan kunt u ons inhuren voor catering op locatie geheel naar uw wens. We komen bij u langs om de ruimte te bekijken en als u graag een tent in de tuin wilt, dan verzorgen wij deze ook voor u. Wij werken nauw samen met een aantal uitstekende tentenleveranciers en adviseren u over de verschillende mogelijkheden. Onze medewerkers zorgen voor de nodige gastvrijheid. Na afloop ziet uw huis er weer precies zo uit als vóór het feest. U kunt bij ons dus terecht voor een complete catering voor uw verjaardagsfeest.

Party styling: wij zorgen voor een mooie aankleding

Het verhoogt de feestvreugde tijdens uw verjaardagsfeest natuurlijk alleen maar wanneer u behalve een culinaire catering ook de juiste aankleding heeft. Daarom beschikken we over een ruim assortiment aan meubilair en decoratie in alle kleuren. Ons stylingteam kan de feestzaal dus precies zo inrichten en decoreren als u dat wilt. Dit kan bijvoorbeeld met schitterende bloemdecoraties.

Doe inspiratie op en regel catering voor uw verjaardagsfeest

Bekijk de sfeerbeelden van eerdere verjaardagsfeesten en andere feesten die wij hebben verzorgd voor inspiratie. Onze diensten zijn erg flexibel; wij zijn zelfs actief als festival cateraar! Bent u geïnteresseerd in onze feest catering of wilt u graag meer informatie? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan wanneer u ons wilt inhuren als uw cateraar. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op om de mogelijkheden voor catering op events te bespreken. Uiteraard kunt u ons ook bellen. Onze salesmedewerkers staan u graag te woord. U bereikt hen door te bellen naar +31 (0)481 45 11 20. U kunt ook een e-mail sturen naar info@buitenpoort.nl.