Catering op maat Wij verzorgen de inrichting en de styling Eigen feest locaties in Nederland

Catering met culinaire hoogstandjes

Als u catering zoekt omdat u een bijzonder en culinair feest wilt organiseren, dan horen daar natuurlijk ook speciale hapjes bij. Dat is een goede reden om te kiezen voor de bijzondere gerechten van Buitenpoort Catering. U kiest bij ons namelijk uit een ruim aanbod aan culinaire hapjes die u bij een andere cateringservice niet snel vindt. U heeft de keuze uit diverse lekkere en gezonde gerechten. Zo is er voor ieder wat wils wanneer u catering met extra luxe hapjes wilt regelen op uw feest.

Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen?

Boek nu uw catering

Zeer uitgebreide catering: van culinair tot klassiek met gezonde opties

Of u nu culinair uit wilt pakken met de catering tijdens uw feest, bruiloft of evenement, of dat u gaat voor de klassiekers; in ons aanbod met lekkernijen vindt u vele lekkere gerechten. Ga voor een gezonde salade of vul uw catering aan met heerlijke warme of koude gerechten die vers bereid worden. Of kies voor catering met extra luxe hapjes. Deze aanvullingen zorgen ervoor dat onze catering zeer bijzonder is.

Kies voor gezonde én culinaire opties op de catering

Steeds meer mensen proberen zo gezond mogelijk te leven. Ook tijdens een feestje letten zij erop dat ze niet al te ongezond eten. Natuurlijk willen zij wel lekker eten wanneer er iets te vieren valt. Dit vraagt om een bijzondere catering, waarbij u genoeg keuze heeft uit diverse heerlijke gerechten die wij voor u bereiden. Buitenpoort Catering zorgt graag voor een bijzondere catering met luxe hapjes en culinaire hoogstandjes, zodat iedereen lekker kan eten tijdens het feestje of zakelijk evenement dat u organiseert.

Wij denken graag met u mee

Zoals u ziet heeft u een ruime keuze wanneer u bijzondere catering met luxe, gezonde hapjes op uw feest of evenement door ons laat regelen. Met al deze gerechten kunt u catering op maat laten samenstellen. U heeft dus alle vrijheid om een menu samen te stellen dat iedereen lekker vindt. Uiteraard denken wij graag met u mee bij het samenstellen van het perfecte menu. Neem dus voor een bijzondere én gezonde catering met culinaire hoogstandjes contact met ons op. U bereikt ons door te bellen naar +31 (0)481 45 11 20 of door een e-mail te sturen naar info@buitenpoort.nl. Natuurlijk kunt u dan ook een vrijblijvende offerte aanvragen. Wij beantwoorden uw aanvraag dan zo snel mogelijk. Wij zijn gevestigd in Bemmel en Amstelveen, maar bieden onze diensten aan in het hele land.