Culinair genieten met onze catering

Biologische, fairtrade en lokale producten Biologisch afbreekbaar servies Good Food – Happy Life

Laat de catering door Buitenpoort Catering doen als u culinair wilt genieten tijdens het diner. Bij een bijzonder en culinair feest horen natuurlijk ook speciale hapjes. U kiest bij ons daarom uit een ruim aanbod aan culinaire hapjes die u bij een andere cateringservice niet snel vindt. U heeft de keuze uit diverse lekkere en gezonde gerechten. Wanneer u de catering door ons laat doen, is er voor ieder wat wils en geniet u van extra luxe hapjes op uw feest.

Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen?

Boek nu uw catering

Zeer uitgebreide catering voor het diner: van culinaire tot klassieke opties

Of u nu culinair uit wilt pakken met de catering tijdens uw feest of catering tijdens uw bruiloft; wij helpen u graag met het verzorgen van luxe hapjes en een uitgebreid diner. In ons aanbod aan lekkernijen vindt u vele lekkere gerechten. Ga voor een salade of vul uw catering aan met heerlijke warme of koude gerechten die vers bereid worden. Of kies ervoor om de catering met extra luxe hapjes door ons te laten maken. Deze aanvullingen zorgen ervoor dat onze catering zeer bijzonder is.

Kies voor gezonde én luxe hapjes

Steeds meer mensen proberen zo gezond mogelijk te leven. Ook tijdens een feestje letten zij erop dat ze niet al te ongezond eten. Natuurlijk willen zij wel lekker eten wanneer er iets te vieren valt. Dit vraagt om een uitstekende catering, waarbij u genoeg keuze heeft uit diverse heerlijke en culinair hoogstaande gerechten. Buitenpoort Catering staat voor u klaar om de hapjes te bedienen voor een fantastische catering met luxe en culinaire hoogstandjes, zodat iedereen lekker kan eten tijdens het feestje of geniet van overheerlijke catering tijdens een bedrijfsfeest dat u organiseert.

Laat ons de catering verzorgen

Zoals u ziet, heeft u een ruime keuze wanneer u catering met culinair hoogstaande hapjes of een heerlijk diner op uw feest of evenement door ons laat regelen. Met al deze gerechten kunt u catering op maat laten samenstellen. U heeft dus alle vrijheid om een menu samen te stellen dat iedereen lekker vindt. Uiteraard denken wij graag met u mee bij het samenstellen van het perfecte menu. Neem dus voor een luxe catering met culinair hoogstaande hapjes contact met ons op. U bereikt ons door te bellen naar +31 (0)481 45 11 20 of door een e-mail te sturen naar info@buitenpoort.nl. Natuurlijk kunt u ook een vrijblijvende offerte aanvragen. Wij beantwoorden uw aanvraag dan zo snel mogelijk. Onze cateraar is gevestigd in Amsterdam en Bemmel, nabij Nijmegen, maar we bieden onze diensten aan in het hele land.