Tijd voor een feestje...

Wordt u 50, gaat u trouwen of heeft u gewoon zin in een feest? (Het leven moet gevierd worden, nietwaar?) Buitenpoort Catering helpt u graag. Wij beschikken over meerdere locaties die uitermate geschikt zijn voor uw feestje. Denkt u bijvoorbeeld aan een walking dinner, barbecue of een lekker dansfeest. Maar ook voor een kraamparty en een 21 diner voor uw zoon of dochter bent u bij ons aan het juiste adres.

Dit zijn onze toplocaties

Ook uw eigen feest verzorgen wij tot in detail.

Vertel ons uw wensen en vraag vrijblijvend een offerte aan.

0481 45 11 20 Vraag een offerte aan

Organisatie van begin tot eind

Catering bij u thuis

Wilt u een feest bij u thuis dan is dat uiteraard mogelijk. We komen bij u langs om de ruimte te bekijken en als u graag een tent in de tuin wilt, dan kunnen wij dat ook voor u verzorgen. Wij werken nauw samen met een aantal uitstekende tentenleveranciers en kunnen u adviseren over de verschillende mogelijkheden. We zorgen voor heerlijk eten & drinken, onze medewerkers zorgen voor de juiste gastvrijheid en na afloop zorgen we dat uw huis er weer precies zo uit ziet als voor het feest.

Party styling

We beschikken over een ruim assortiment aan meubilair en decoratie in alle kleuren. Ons stylingteam kan uw feest dus precies zo inrichten en decoreren als  u dat wilt. En daar horen ook de bloemen bij.

Inspiratie

Bekijk onze sfeerbeelden voor inspiratie en bent u geïnteresseerd of wilt u graag meer informatie dan kunt u online vrijblijvend een offerteaanvraag doen. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op. Uiteraard kunt u ons ook bellen, onze sales medewerkers staan u graag te woord.

Wat een geweldige ploeg mensen hebben jullie, vriendelijk, professioneel, zelfverzekerd en bovenal lief en betrokken.
Johanna & Chris