Tijd voor een feestje? Regel catering op locatie!.

Wilt u uw verjaardagsfeest vieren, gaat u trouwen of heeft u gewoon zin in een feest waarvoor u catering op locatie zoekt? Het leven moet gevierd worden, nietwaar? Buitenpoort Catering helpt u daarbij graag. Wij beschikken over meerdere locaties die uitermate geschikt zijn voor uw feestje. Ook hebben wij diverse mogelijkheden. Denkt u bijvoorbeeld aan een walking dinner, barbecue of een lekker dansfeest....

Dit zijn onze toplocaties

Ook uw eigen feest verzorgen wij tot in detail.

Vertel ons uw wensen en vraag vrijblijvend een offerte aan.

0481 45 11 20 Vraag een offerte aan

Organisatie van begin tot eind wanneer u catering op locatie laat verzorgen

Wilt u een feest bij u thuis, bijvoorbeeld voor een verjaardagsfeest, dan verzorgen wij graag de catering op locatie. We komen bij u langs om de ruimte te bekijken en als u graag een tent in de tuin wilt, dan verzorgen wij deze ook graag voor u. Wij werken nauw samen met een aantal uitstekende tentenleveranciers en kunnen u adviseren over de verschillende mogelijkheden. We verzorgen de catering op locatie en onze medewerkers zorgen voor de nodige gastvrijheid. Na afloop ziet uw huis er weer precies zo uit ziet als voor uw verjaardagsfeest. U kunt bij ons dus terecht voor een complete catering.

Party styling: wij zorgen voor een mooie aankleding

Het verhoogt de feestvreugde tijdens uw verjaardagsfeest natuurlijk alleen maar wanneer u behalve een goede catering ook de juiste aankleding van de feestlocatie hebt. Daarom beschikken we over een ruim assortiment aan meubilair en decoratie in alle kleuren. Ons stylingteam kan de feestzaal dus precies zo inrichten en decoreren als u dat wilt. Dit kan bijvoorbeeld met schitterende bloemdecoraties.

Doe inspiratie op en regel catering op locatie voor uw verjaardagsfeest

Bekijk de sfeerbeelden van eerdere verjaardagsfeesten en andere feesten die wij hebben verzorgd voor inspiratie. Bent u geïnteresseerd of wilt u graag meer informatie? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op. Uiteraard kunt u ons ook bellen. Onze sales medewerkers staan u graag te woord. U bereikt hen door te bellen naar +31 (0)481 45 11 20. U kunt ook een e-mail sturen naar info@buitenpoort.nl.

Wat een geweldige ploeg mensen hebben jullie, vriendelijk, professioneel, zelfverzekerd en bovenal lief en betrokken.
Johanna & Chris