Catering inhuren in Amsterdam

Biologische, fairtrade en lokale producten Biologisch afbreekbaar servies Good Food – Happy Life

Wilt u catering inhuren voor uw evenement in Amsterdam of omgeving? Dan schakelt u de hulp in van Buitenpoort Catering, met vestigingen in Bemmel, nabij Nijmegen, en Amsterdam. Wij bieden u het volledige pakket van hapjes, drankjes, decoratie én locaties. Daardoor weet u zeker dat het feest een groot succes wordt! Wilt u meer weten? Lees dan snel verder.

Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen?

Boek nu uw catering

Catering inhuren voor diverse evenementen in Amsterdam en omgeving

Wij zijn al ruim 35 jaar gespecialiseerd als cateraar. U kunt onze catering dan ook inhuren voor allerlei feesten en evenementen in Amsterdam én de rest van Nederland. Zo helpen we u graag bij:

De catering tijdens uw bedrijfsfeest

De catering tijdens uw bruiloft

De catering tijdens uw feest

Ons specialistische team zorgt ervoor dat alles tot in de puntjes geregeld is. U hoeft zich geen zorgen te maken over het welzijn van uw gasten; wij zorgen dat ze niets te kort komen qua overheerlijke hapjes en drankjes. Daarnaast geniet u van een prachtige locatie.

Bespreek uw wensen met ons

Kortom, wanneer u catering gaat inhuren voor uw evenement in Amsterdam of omgeving schakelt u onze hulp in. We zijn echter werkzaam door het hele land: van Utrecht tot Breda en van Almere tot Rotterdam. Bespreek daarom uw wensen met ons en neem contact met ons op door te bellen naar +31 (0)481 45 11 20 of door een e-mail te sturen naar info@buitenpoort.nl.