Bedrijfscatering in Nijmegen

Biologische, fairtrade en lokale producten Biologisch afbreekbaar servies Good Food – Happy Life

Heeft u binnenkort een bedrijfsfeest en bent u hiervoor nog op zoek naar bedrijfscatering in Nijmegen of omgeving? Ons bedrijf staat voor u klaar. Wij komen graag bij u langs op verschillende locaties in heel Nederland. Zo geniet u dus van onze bedrijfscatering bij uw bedrijf in Nijmegen, maar bijvoorbeeld ook in Den Haag.

Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen?

Boek nu uw catering

Bedrijfscatering in Nijmegen en andere locaties

Wanneer u de medewerkers van uw bedrijf van een goede catering wilt voorzien, dan is de bedrijfscatering van Buitenpoort Catering in Bemmel, nabij Nijmegen, precies wat u zoekt. Wij gaan niet alleen aan de slag met bedrijfscatering in Nijmegen. Wij gaan bijvoorbeeld ook voor u aan de slag met bedrijfscatering in Ede of op andere locaties. Schakel vandaag nog onze hulp in en wij komen graag bij u langs! U schakelt ons ook in voor catering tijdens events.

Maak gebruik van onze bedrijfscatering

Wilt u gebruikmaken van onze bedrijfscatering in Nijmegen? Wij gaan graag voor u aan de slag met onder andere onze dagverse lekkernijen. U schakelt onze hulp in door contact met ons op te nemen. Dit doet u door te bellen naar +31 (0)481 45 11 20 of door een e-mail te sturen naar info@buitenpoort.nl. Ontdek vandaag nog alle mogelijkheden en kom erachter wat wij voor u kunnen betekenen. Wacht niet langer en bel vandaag nog!