Festival cateraar

Catering op maat Wij verzorgen de inrichting en de styling Eigen feest locaties in Nederland

Bent u op zoek naar een festival cateraar die uw gasten van lekkere hapjes en drankjes voorziet? Benader Buitenpoort Catering dan eens. Wij regelen de catering voor diverse evenementen. Wij zijn gevestigd in Bemmel – nabij Nijmegen – en Amsterdam, waardoor wij onze diensten in het hele land aan kunnen bieden. Organiseert u een festival en zoekt u een cateraar die de hapjes en drankjes verzorgt? Schakel ons cateringbedrijf in!

Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen?

Boek nu uw catering

Uw festival cateraar verzorgt de hapjes en drankjes die bij uw evenement passen

Hoe groot uw festival of feest ook is, wij zorgen ervoor dat de catering een groot succes wordt. Wilt u culinaire catering voor uw festival? Onze medewerkers zorgen voor de lekkerste hapjes voor uw gasten. Heeft het feest een bepaald thema en wilt u hier uw catering op afstemmen? Laat het ons weten en wij zorgen voor passende hapjes en drankjes. Zo kiest u bijvoorbeeld voor BBQ catering van onze cateraar als uw festival een zomers tintje heeft. Wij denken graag met u mee over de invulling van de catering en bieden u een oplossing op maat.

Neem contact met ons op

Als ervaren festival cateraar hebben wij al voor diverse evenementen de hapjes en drankjes verzorgd. Bekijk gerust de eerdere gelegenheden waar wij onze cateringdiensten hebben aangeboden. Wilt u bijvoorbeeld catering op uw festival in de regio Eindhoven of Amsterdam? Onze medewerkers staan graag voor u klaar. Laat ons weten wat uw wensen zijn en wij stellen een geheel op maat gemaakte offerte voor u samen. Neem contact met ons op door te bellen naar +31 (0)481 45 11 20, te e-mailen naar info@buitenpoort.nl of door ons contactformulier in te vullen.