MVO


Maatschappelijk verantwoord ondernemen

Buitenpoort Catering streeft naar een maatschappelijk betrokken onderneming, waar een aantrekkelijk imago er voor zorgt dat haar enthousiaste werknemers met passie hun vakmanschap tonen om zodoende een waarde te creëren voor haar gasten!

Door anticyclisch te denken en te ondernemen staat Buitenpoort Catering aan de vooravond van een nieuwe tijd!


Maatschappelijke betrokkenheid

Vanaf 01 april 2014 is Buitenpoort Amsterdam actief en hebben we ook 2 lunchrestaurants van Siza Zorg overgenomen en geëxploiteerd als leerwerk bedrijven. Met deze laatste wordt de maatschappelijke betrokkenheid van Buitenpoort Catering nog eens onderstreept. 24 mensen met een verstandelijke en-of lichamelijke beperking worden per jaar opgeleid om na de opleiding, tegen een bepaalde loonwaarde deel te nemen aan het “normale” bedrijfsleven.


Buitenpoort Catering en ROC

Naast bovenstaande ondernemingen onderzoekt Buitenpoort Catering, samen met het ROC en de gemeente Arnhem, of een geheel nieuwe catering onderneming kan worden opgezet, waar mensen uit de bijstand kunnen worden “omgeschoold” tot partycatering kok/bediening. Op dit moment wordt gewerkt aan een concept waar authentieke Italiaanse gerechten uit de Parma Foodvalley kunnen worden gemaakt met o.a. pasta’s van Barilla (Italië) en streekproducten uit  onze eigen regio.

Tevens wordt een van de vrachtauto’s van Buitenpoort Catering wekelijks ingezet voor de Voedselbank Arnhem.

Concreet: Buitenpoort Catering staat midden in de “nieuwe tijd” en kijkt met frisse blik de toekomst in. Een toekomst waar het vooral zal draaien om de juiste samenwerking vinden, elkaar winst gunnen en zodoende het maximale uit de onderneming te halen voor alle partijen.