Zakelijke catering in Nijmegen

Biologische, fairtrade en lokale producten Biologisch afbreekbaar servies Good Food – Happy Life

Voor de beste zakelijke catering in Nijmegen, schakelt u de hulp in van Buitenpoort Catering in Bemmel. Ontdek daarnaast ook zeker eens onze locatie in Amsterdam. Wij gaan voor u aan de slag met het realiseren van een heerlijke catering op zowel particulier als zakelijk vlak. Zo schakelt u ons dus ook in voor een heerlijke zakelijke catering bij u in Nijmegen of op een andere locatie.

Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen?

Boek nu uw catering

Wij verzorgen uw zakelijke catering in Nijmegen en omstreken

Met onze zakelijke catering voorziet u al uw gasten van de lekkerste hapjes. Naast dat wij voor u in Nijmegen aan de slag gaan met het verzorgen van een zakelijke catering, schakelt u ons ook in voor andere evenementen. Zo helpen wij u graag met het verzorgen van een bedrijfscatering in Nijmegen of bijvoorbeeld met bruiloft catering in Nijmegen en omstreken.

Ontdek onze zakelijke catering

Geniet van onze zakelijke catering die wij voor u in Nijmegen verzorgen. Voor al u vragen en meer informatie over onze hapjes neemt u contact met ons op. Dit doet u door te bellen naar +31 (0)481 45 11 20 of stuur een e-mail naar info@buitenpoort.nl. Wij vertellen u graag meer over wat wij doen en wat wij voor u kunnen betekenen. Wij gaan direct voor u aan de slag met het maken van de lekkerste gerechten voor uw zakelijke catering in Nijmegen of andere locaties.