Wat is Route BPC

Mooie locaties om te bezichtigen

Als cateraar beschikken wij ook over locaties in eigen beheer. Een aantal van deze locaties zijn geopend voor lunch, koffie en borrel. In het boekje Route BPC vindt u informatie over deze locaties en wat u er allemaal kunt doen en bezichtigen.

Fietsroute langs unieke locaties

De locaties van Route BPC zijn stuk voor stuk uniek en ze zijn allemaal geopend voor een heerlijke lunch, kop koffie met gebak of een gezellige borrel. Je kunt de locaties bereiken te voet, fietsend, hardlopend of met de auto. Iedere locatie biedt iets anders, zoals bossen, parken, musea, een fort, een kasteel, veel mooie landschappen en zijn ook nog eens leuk voor kinderen. In het boekje kun je aan de symbolen bij de locaties precies zien wat er allemaal mogelijk is. Er zijn leuke fietsroutes in de omgeving en als je van fietsen houdt dan kun je zelfs van locatie naar locatie fietsen. Kortom, een leuk uitje met familie, vrienden, collega’s of alleen.  

Download het routeboekje van Route BPC hier.

LET OP: De openingstijden verschillen per locatie. Wij raden je aan van te voren de openingstijden te checken.

Route BPC stempelkaart

Op de Route BPC locaties kunt u vragen naar de route strippenkaart. Verzamel op iedere locatie na betaling een stempel en ontvang op vertoon van een volle kaart een kop koffie met gebak cadeau.