De Westerbouwing

time to say goodbye
 
 
T
ERRAS OPENINGSTIJDEN 
 
Vanaf heden zijn we als to-go punt geopend op zondag van 10.00 tot 16.00 uur, voor: Koffie / thee / frisdrank en diverse soorten taart.
Het to go terras is beschikbaar voor bezoekers to go punt. Mits er geen partijen zijn. 

LET OP: INDIEN HET TERRAS VOOR EEN PARTY EXCLUSIEF IS GERESERVEERD IS HET ALLEEN MOGELIJK OM ONDER DE STRETCHTENT PLAATS TE NEMEN. ZITPLAATSEN ZIJN DAAR BEPERKT.
VOOR TERRASBEZOEK BIEDEN WIJ ALLEEN ONZE OUTDOOR TOILETTEN AAN. DANK VOOR UW BEGRIP

 

De Westerbouwing

Een landgoed zoals de Westerbouwing, zo is er maar een. Neergestreken aan de rand van de Rijn, omringd door bos en uitkijkend over het water ademt de Westerbouwing rust, natuur en mooie herinneringen. Een locatie met zulk uitzicht, ruime parkeergelegenheid en talrijke mogelijkheden voor zowel binnen als buiten leent zich uitstekend voor bruiloften, verjaardagen, personeelsfeesten, jubilea en andere zakelijke evenementen. Kleinere gezelschappen kunnen terecht in Kabels, ook gelegen op het landgoed.


Oneindige mogelijkheden

Wat je op deze toplocatie ook van plan bent, wij regelen het voor je. Van eten en drinken tot styling, van band tot dj, van ons kun je op aan. Ons familiebedrijf heeft een jarenlange ervaring in het verzorgen van de meest uiteenlopende evenementen en doet niets liever dan dat. Hoe groot of klein jouw event ook is, wij maken het al ruim 30 jaar tot een groots succes. Laat dat maar aan ons over.
 

Locatie met een verhaal

Sinds haar bouw, zo’n 200 jaar geleden, heeft De Westerbouwing heel wat gezien en meegemaakt. Voor veel mensen uit de omgeving en daarbuiten is het een plek van jeugdsentiment en mooie herinneringen. In menig fotoboek prijken kiekjes van de kabelbaan, de speeltuin en de zwaantrein. Maar ook de donkere dagen zijn we niet vergeten. Tijdens de Tweede Wereldoorlog werd De Westerbouwing bijna volledig met de grond gelijk gemaakt. Om de militairen die tijdens de Slag om Arnhem om het leven kwamen te herdenken verwelkomen wij jaarlijks 35.000 wandelaars die meedoen aan de Airborne wandeltocht.

Hoe maken wij jouw evenement tot een onvergetelijke herinnering? Bel ons voor een vrijblijvend gesprek, vraag online een offerte aan of kom eens langs. 

 

Zie hier onze privacyverklaring

Bekijk De Westerbouwing

Contactgegevens

Door de maatregelen van de overheid zijn wij gesloten. Wilt u op de hoogte blijven van de nieuwe openingstijden wanneer we weer open mogen, volg ons dan op social media @landgoeddewesterbouwing
Voor het maken van een afspraak voor toekomstige evenementen zijn wij wel geopend. Voor onze contact informatie verwijzen wij u graag door naar onze contactpagina

Westerbouwing 1
6862 VV Oosterbeek
Nederland