Het T-huis

Ontmoetingsplek

Het T-HUIS is een ontmoetingsplek met veel aandacht voor biologische en lokale gerechten. De koffie is van de Nijmeegse koffiebrander Coffyn en de taarten, muffins en ander lekkers worden gebakken in Bakkerij van eigen deeg van Siza.

Feestelijke gelegenheden

U kunt bij het T-HUIS terecht voor een heerlijke lunch binnen of op het terras. Koffie met gebak, soep en heerlijke belegde broodjes. Ook kunnen wij uw familiereünie, bedrijfsborrel of high tea voor u organiseren. Wij maken een arrangement op maat op basis van uw wensen.

Sociale ondernemingen

Begin 2014 is het T-Huis overgenomen door de Buitenpoort Groep, waar ook Buitenpoort Catering onder valt. Buitenpoort staat voor sociaal, biologisch en duurzaam ondernemen. Naast het T-Huis in Arnhem valt ook de Oranjerie in Dieren onder de Buitenpoort Groep. Beide restaurants zijn sociale ondernemingen, waar mensen met een arbeidshandicap de fijne kneepjes van het horeca vak leren en waar mogelijk uitstromen naar een regulier horecabedrijf waar ze kunnen werken met een jobcoach.

Stadsboerderij

De combinatie met de Stadsboerderij in Arnhem maakt dat ook vele vaders, moeders, opa’s en oma’s het T-HUIS kunnen bezoeken met hun (klein)kinderen na een bezoek aan de boerderij. De menukaart houdt ook rekening met de jonge gasten.

Contact

Bent u geïnteresseerd in het T-Huis of wilt u graag meer informatie, dan kunt u online een offerteaanvraag doen en nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op. Uiteraard kunt u ons ook bellen, onze salesmedewerkers staan u graag te woord. 

www.t-huisarnhem.nl

Openingstijden

Woensdag t/m donderdag 12:00 - 17:00 uur
Vrijdag t/m zondag 12:00 - 18:00 uur

Bekijk het T-huis

Contactgegevens

Reguliere openingstijden:
wo t/m zo van 10.30 uur tot 18.00 uur
t-huisarnhem.nl

Laan van Presikhaaf 3
6826 HA Arnhem
Nederland