Kabels

Kabels bevindt zich op het landgoed van De Westerbouwing midden in de bossen van de gemeente Renkum. Het voormalig kabelbaan station (onderdeel van de speeltuin die halverwege de jaren 50 werd aangelegd, maar in het jaar 2000 uit veiligheidsoverwegingen moest worden afgebroken) is omgebouwd tot een unieke feestlocatie. Het enorme raam aan de achterzijde zorgt voor een transformerend schilderij en de materialen zijn zoveel mogelijk aangepast aan de omgeving.   

Unieke Feestlocatie

Kabels is geschikt voor recepties tot 100 personen, huwelijken, verjaardagen of zomaar een feest met DJ, walking dinners, hightea, kraamborrels en door de voor tweederde open te schuiven voorpui en het aansluitende terras is Kabels ook uitermate geschikt voor een barbecue!

Trouwlocatie

Kabels is ook een geschikte locatie om te trouwen als u met een kleinere groep bent. Denkt u hierbij aan max 100 personen als u in de winter wilt trouwen. In de zomer is er de mogelijkheid het terras erbij te betrekken waardoor het aantal gasten iets meer kan zijn. Het is ook mogelijk de plechtigheid op de locatie zelf te houden. Zie de foto’s van Kabels of bekijk onze trouwafbeeldingen.

Zakelijk

Door de ingebouwde beamer met geluid en extra groot scherm boven de voorpui kan ook de zakelijke markt hier goed terecht. Eventueel in combinatie met de Westerbouwing zelf. Ideaal voor vergaderingen en presentaties. Kabels is ook te boeken in combinatie met teambuilding- en of sportprogramma's. Deze worden door Sportex Nederland verzorgd. Sportex Nederland is al jaren een vertrouwde partner van De Westerbouwing.

Contact

Bent u geïnteresseerd in Kabels of wilt u graag meer informatie, dan kunt u online een offerteaanvraag doen en nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op. Uiteraard kunt u ons ook bellen, onze salesmedewerkers staan u graag te woord.

Bekijk Kabels

Contactgegevens

Westerbouwing 1
6862 VV Oosterbeek
Nederland