Fort Pannerden

Fort Pannerden

Het fort van de Nieuwe Hollandse Waterlinie ligt verborgen onder de aarde, maar is vijf verdiepingen hoog. Vanaf het dak heb je een spectaculair uitzicht over de Waal, de Rijn en het pannerdensch kanaal.

Unieke locatie

Fort Pannerden is een unieke locatie om uw verjaardag, jubileum, personeelsfeest of trouwfeest te vieren. Maar ook een walking dinner of borrel zijn mogelijk. De locatie heeft meerdere ruimtes die u samen of apart kunt gebruiken.

Zakelijke evenementen

Het Fort is uitermate geschikt voor een zakelijke bijeenkomst of feest. Met het grote terras aan de voorzijde, het terras bovenop het fort, de verschillende ruimtes en met de historie van Fort Pannerden kunt u in combinatie met een rondleiding uw gasten eens wat anders bieden.

Openingstijden

Voor de openingstijden van Fort Pannerden verwijzen wij u graag door naar de website van het Fort. 

Contact

Onze salesmedewerkers bespreken graag uw wensen op een dag naar voorkeur; hiervoor kunt u een afspraak maken door te bellen met ons hoofdkantoor. Het is ook mogelijk uw wensen kenbaar te maken door online vrijblijvend een offerte aan te vragen, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

Bekijk Fort Pannerden

Contactgegevens

Fort Pannerden is geopend voor een drankje, hapje en lunch.
Voor de actuele openingstijden verwijzen wij u graag door naar de website van Fort Pannerden.
www.fortpannerden.eu

Waaldijk 1
6686 MV Doornenburg
Nederland