De Westerbouwing

Een landgoed zoals de Westerbouwing, zo is er maar een. Neergestreken aan de rand van de Rijn, omringd door bos en uitkijkend over het water ademt de Westerbouwing rust, natuur en mooie herinneringen.

Een locatie met zulk uitzicht, ruime parkeergelegenheid en talrijke mogelijkheden voor zowel binnen als buiten leent zich uitstekend voor bruiloften, verjaardagen, personeelsfeesten, jubilea en andere zakelijke evenementen. Kleinere gezelschappen kunnen terecht in Kabels, ook gelegen op het landgoed.

 

"pop-up" restaurant Westerbouwing

Per 01 juni, om 12.00 uur, gaat Westerbouwing open als “pop-up” restaurant. 
7 dagen per week zijn we geopend vanaf 10.00 uur voor lunch of een borrel op ons terras met het fantastische uitzicht over de Betuwe. Bij slecht weer kunt u uitsluitend na reservering binnen lunchen. 
Op woensdag, donderdag, vrijdag, zaterdag én zondag zijn we geopend als restaurant voor het diner vanaf 17.00 uur. Reserveren voor diner in ons restaurant is noodzakelijk. Bij mooi weer is het mogelijk om buiten te dineren. 

Reserveren kunt u hier doen. Voor vragen zijn wij bereikbaar op 06 473 06 573.

Menukaart pop-up restaurant Westerbouwing

Oneindige mogelijkheden

Wat je op deze toplocatie ook van plan bent, wij regelen het voor je. Van eten en drinken tot styling, van band tot dj, van ons kun je op aan. Ons familiebedrijf heeft een jarenlange ervaring in het verzorgen van de meest uiteenlopende evenementen en doet niets liever dan dat. Hoe groot of klein jouw event ook is, wij maken het al ruim 30 jaar tot een groots succes. Laat dat maar aan ons over.
 

Locatie met een verhaal

Sinds haar bouw, zo’n 200 jaar geleden, heeft De Westerbouwing heel wat gezien en meegemaakt. Voor veel mensen uit de omgeving en daarbuiten is het een plek van jeugdsentiment en mooie herinneringen. In menig fotoboek prijken kiekjes van de kabelbaan, de speeltuin en de zwaantrein. Maar ook de donkere dagen zijn we niet vergeten. Tijdens de Tweede Wereldoorlog werd De Westerbouwing bijna volledig met de grond gelijk gemaakt. Om de militairen die tijdens de Slag om Arnhem om het leven kwamen te herdenken verwelkomen wij jaarlijks 35.000 wandelaars die meedoen aan de Airborne wandeltocht.

Hoe maken wij jouw evenement tot een onvergetelijke herinnering? Bel ons voor een vrijblijvend gesprek, vraag online een offerte aan of kom eens langs. 
 

Openingstijden

De Westerbouwing is dagelijks geopend voor een drankje, lunch en borrel.
Woensdag t/m zondag is De Westerbouwing geopend voor het diner vanaf 17.00 uur.

Zie hier onze privacyverklaring

Bekijk De Westerbouwing

Contactgegevens

Wij zijn dagelijks geopend voor koffie, lunch en een borrel vanaf 10:00 uur. Van woensdag t/m zondag zijn we óók geopend voor het diner vanaf 17:00 uur.

Op oudjaarsdag zijn wij gesloten. We zien u graag in het nieuwe jaar.

Westerbouwing 1
6862 VV Oosterbeek
Nederland