De Westerbouwing

Een landgoed zoals de Westerbouwing, zo is er maar een. Neergestreken aan de rand van de Rijn, omringd door bos en uitkijkend over het water ademt de Westerbouwing rust, natuur en mooie herinneringen.

Een locatie met zulk uitzicht, ruime parkeergelegenheid en talrijke mogelijkheden voor zowel binnen als buiten leent zich uitstekend voor bruiloften, verjaardagen, personeelsfeesten, jubilea en andere zakelijke evenementen. Kleinere gezelschappen kunnen terecht in Kabels, ook gelegen op het landgoed.
 

Oneindige mogelijkheden

Wat je op deze toplocatie ook van plan bent, wij regelen het voor je. Van eten en drinken tot styling, van band tot dj, van ons kun je op aan. Ons familiebedrijf heeft een jarenlange ervaring in het verzorgen van de meest uiteenlopende evenementen en doet niets liever dan dat. Hoe groot of klein jouw event ook is, wij maken het al ruim 30 jaar tot een groots succes. Laat dat maar aan ons over.
 

Locatie met een verhaal

Sinds haar bouw, zo’n 200 jaar geleden, heeft De Westerbouwing heel wat gezien en meegemaakt. Voor veel mensen uit de omgeving en daarbuiten is het een plek van jeugdsentiment en mooie herinneringen. In menig fotoboek prijken kiekjes van de kabelbaan, de speeltuin en de zwaantrein. Maar ook de donkere dagen zijn we niet vergeten. Tijdens de Tweede Wereldoorlog werd De Westerbouwing bijna volledig met de grond gelijk gemaakt. Om de militairen die tijdens de Slag om Arnhem om het leven kwamen te herdenken verwelkomen wij jaarlijks 35.000 wandelaars die meedoen aan de Airborne wandeltocht.

Hoe maken wij jouw evenement tot een onvergetelijke herinnering? Bel ons voor een vrijblijvend gesprek, vraag online een offerte aan of kom eens langs. 
 

Openingstijden

De Westerbouwing is op zondag geopend voor een drankje, lunch en borrel.
In de winter zijn wij op zondag geopend van 10.00 uur tot 16.00 uur en in de zomer van 10.00 uur tot 17.00 uur

Corona Virus
Zoals iedereen wel vernomen heeft hebben alle horeca gelegenheden hun deuren moeten sluiten tot en met 6 april a.s. wegens het Corona Virus. 
Ook wij zullen hier naar moeten luisteren en daarom zijn een aantal van onze locaties die ook overdag geopend zijn voor een hapje en een drankje gesloten.  Dit geldt voor het T-Huis Presikhaaf, De Oranjerie Petit Café en De Westerbouwing. We hopen dat we vanaf 6 april onze deuren weer kunnen openen en jullie kunnen voorzien van dat, wat jullie van ons gewend zijn. 
 
Uiteraard zijn de locaties nog wel te boeken voor evenementen. Wilt u meer informatie of een boeking doen dan verwijzen wij u graag door naar onze contact pagina.


Zie hier onze privacyverklaring

Bekijk De Westerbouwing

Contactgegevens

Op zondag zijn wij geopend voor een hapje en een drankje
van 10.00 uur tot 16.00 uur.

Op oudjaarsdag zijn wij gesloten. We zien u graag in het nieuwe jaar.

Westerbouwing 1
6862 VV Oosterbeek
Nederland