De Oranjerie Petit Café

Ontmoetingsplek

De Oranjerie is een ontmoetingsplek met veel aandacht voor biologische en lokale gerechten.

Lunch en feestelijke gelegenheden

U kunt bij de Oranjerie terecht voor een heerlijke lunch binnen of op het terras. Koffie met gebak, soep en heerlijke belegde broodjes. Ook kunnen wij uw familiereünie, bedrijfsborrel of high tea voor u organiseren. Wij maken een arrangement op maat op basis van uw wensen.

Sociale ondernemingen

Begin 2014 is de Oranjerie overgenomen door de Buitenpoort Groep, waar ook Buitenpoort Catering onder valt. Buitenpoort staat voor sociaal, biologisch en duurzaam ondernemen. Naast de Oranjerie in Dieren valt ook het T-Huis in Arnhem onder de Buitenpoort Groep. Beide restaurants zijn sociale ondernemingen, waar mensen met een arbeidshandicap de fijne kneepjes van het horeca vak leren en waar mogelijk uitstromen naar een regulier horecabedrijf waar ze kunnen werken met een jobcoach.

De stichting

Stichting Oranjerie Dieren en Stichting Vrienden van de Oranjerie Dieren organiseren regelmatig muzikale- en andere events in Het Carolinapark, waar de Oranjerie zich bevindt. De samenwerking leidt tot mooie bijeenkomsten. Kijk hiervoor op www.oranjerie-dieren.nl

Contact

Bent u geïnteresseerd in De Oranjerie Petit Café of wilt u graag meer informatie, dan kunt u online een offerteaanvraag doen en nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op. Uiteraard kunt u ons ook bellen, onze salesmedewerkers staan u graag te woord.

www.oranjeriepetitcafe.nl

Openingstijden

Woensdag 12:00 - 17:00 uur
Vrijdag 12:00 - 17:00 uur
Zondag 12:00 - 17:00 uur

Bekijk De Oranjerie

Contactgegevens

Reguliere openingstijden
wo t/m zo van 10.30 uur tot 18.00 uur
oranjeriepetitcafe.nl

Hogestraat 9A
6953 AN Dieren
Nederland