Een cateringbedrijf voor evenementen in Rotterdam

Biologische, fairtrade en lokale producten Biologisch afbreekbaar servies Good Food – Happy Life

Bent u op zoek naar een ervaren cateringbedrijf dat actief is in en rondom Rotterdam? Buitenpoort Catering met vestigingen in Amsterdam en Bemmel, nabij Nijmegen, verzorgt alles voor uw feest of zakelijke evenement. Van hapjes en drankjes tot alles wat er nodig is voor de aankleding van de feest- of evenementenlocatie; alles is in goede handen bij ons. Ons cateringbedrijf biedt deze complete service aan in verschillende regio’s in Nederland, bijvoorbeeld in Rotterdam.

Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen?

Boek nu uw catering

Ons cateringbedrijf regelt alles voor uw feest of evenement in Rotterdam

Wilt u een klein feestje met wat hapjes organiseren omdat u binnenkort jarig bent? Of heeft u van uw leidinggevende de taak gekregen om een bedrijfsfeest met catering te organiseren? Voor welke gelegenheid u een cateringbedrijf in de regio Rotterdam zoekt; u doet een beroep op Buitenpoort Catering. Als ervaren cateraar verzorgen wij alle hapjes en drankjes naar wens. Of u uw gasten nu een aantal simpele hapjes wilt aanbieden, een zakenlunch wilt organiseren of dat er een groot congres georganiseerd moet worden; geen evenement is te klein of te groot voor ons. Ook wanneer u een groot congres organiseert waarop u een ontvangst met koffie en thee, een lunchbuffet en een borrel of diner wilt, doet u een beroep op ons. Als cateringbedrijf verzorgen wij namelijk cateringdiensten voor ieder feest, evenement of zakelijke bijeenkomst in regio Rotterdam of bijvoorbeeld Amsterdam.

Bespreek uw wensen met ons

Wanneer u een groot feest of evenement organiseert in bijvoorbeeld Rotterdam of Den Haag, is het natuurlijk belangrijk om alle details te bespreken, zodat alles klopt en het u en uw gasten aan niets ontbreekt op de dag zelf. Bekijk de sfeerbeelden om een idee te krijgen van de mogelijkheden. Neem ruim van tevoren contact met ons op, zodat we al uw wensen bespreken en ervoor kunnen zorgen dat alles klopt. Stuur daarom een e-mail naar info@buitenpoort.nl of bel ons op +31 (0)481 45 11 20.