Catering op maat Wij verzorgen de inrichting en de styling Eigen feest locaties in Nederland

Catering voor alle gelegenheden in Den Haag

Bent u op zoek naar een ervaren cateringbedrijf dat actief is in en rondom Rotterdam? Buitenpoort Catering verzorgt alles voor uw feest of zakelijke evenement. Van hapjes en drankjes tot alles wat er nodig is voor de aankleding én de volledige inrichting van de feest- of evenementenlocatie; alles is in goede handen bij ons. Ons cateringbedrijf biedt deze complete service aan in verschillende regio’s in Nederland, bijvoorbeeld in Rotterdam.

Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen?

Boek nu uw catering

Een simpele of juist uitgebreide catering voor uw feest of evenement in Rotterdam

Wilt u een klein feestje met wat hapjes organiseren omdat u binnenkort jarig bent? Of heeft u van uw leidinggevende de taak gekregen om een groot congres te organiseren? Voor welke gelegenheid u ook catering zoekt, ook wanneer u een cateringbedrijf in de regio Rotterdam zoekt, doet u een beroep op Buitenpoort Catering. Wij serveren de catering naar uw wensen. Of u uw gasten nu een aantal simpele hapjes wilt aanbieden, een zakenlunch wilt organiseren of dat er een groot congres georganiseerd moet worden, geen evenement is te klein of te groot voor ons. Ook wanneer u een groot congres organiseert waarop u een ontvangst met koffie en thee, een lunchbuffet en een borrel of diner wilt, doet u een beroep op ons. Als cateringbedrijf in Amstelveen verzorgen wij namelijk cateringdiensten voor ieder feest, evenement of zakelijke bijeenkomst in de regio Rotterdam of bijvoorbeeld Amsterdam.

Bespreek uw wensen met ons

Wanneer u een groot feest of evenement organiseert in bijvoorbeeld Rotterdam of Den Haag, is het natuurlijk belangrijk om alle details door te spreken, zodat alles klopt en het u en uw gasten aan niets ontbreekt op de dag zelf. Neem daarom ruim van tevoren contact met ons op, zodat we al uw wensen bespreken en ervoor kunnen zorgen dat alles klopt. Stuur daarom een e-mail naar info@buitenpoort.nl of bel naar +31 (0)481 45 11 20.