Catering voor alle gelegenheden in Den Haag

Biologische, fairtrade en lokale producten Biologisch afbreekbaar servies Good Food – Happy Life

Wanneer u catering zoekt voor het feestje dat u in Den Haag wilt organiseren, zoek het dan ook eens buiten de regio. Buitenpoort Catering is gevestigd in Amsterdam, waardoor wij zowel particuliere als zakelijke evenementen in het westen van het land voorzien van de beste catering. Schakel ons in voor vergaderingen, trouwfeesten of verjaardagen, wij verzorgen het allemaal!

Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen?

Boek nu uw catering

Catering voor privé en zakelijke evenementen in Den Haag

Voor welk evenement heeft u een cateraar nodig? Misschien wilt u gewoon uw verjaardag vieren, maar wellicht wilt u de catering laten verzorgen voor een groter evenement in Den Haag, Amsterdam of bijvoorbeeld Rotterdam. Denkt u hierbij aan uw trouwerij of zakelijke evenementen, zoals een congres of de catering tijdens een groot bedrijfsfeest. Wij draaien nergens onze hand voor om. Het maakt hierbij niet uit of u een feest of evenement organiseert voor 20, 200 of 2000 personen. Onze medewerkers zorgen ervoor dat iedereen voldoende te eten en te drinken heeft én dat er rekening gehouden wordt met eventuele dieetwensen of allergieën.

Kies zelf de gerechten en dranken

Het grote voordeel wanneer u de catering voor uw feest of evenement in Den Haag door Buitenpoort Catering laat verzorgen, is dat u alle vrijheid heeft. U kiest namelijk geheel zelf de gerechten en dranken wanneer u dit wenst. Uiteraard helpen wij u graag een passend menu samen te stellen. Neem contact met ons op door een e-mail te sturen naar info@buitenpoort.nl of door te bellen naar +31 (0)481 45 11 20.