Catering op maat Wij verzorgen de inrichting en de styling Eigen feest locaties in Nederland

Catering voor alle gelegenheden in Den Haag

Wanneer u catering zoekt voor dat feestje dat u in Den Haag dat u wilt organiseren, zoek het dan ook eens buiten de regio. Buitenpoort Catering is gevestigd in Amstelveen, waardoor wij zowel particuliere als zakelijke evenementen in het westen van het land kunnen voorzien van de beste catering. Schakel ons in voor vergaderingen, trouwfeesten of verjaardagen, wij verzorgen het allemaal!

Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen?

Boek nu uw catering

Catering voor privé en zakelijke evenementen in Den Haag

Voor welk evenement heeft u een cateraar nodig? Misschien wilt u gewoon uw verjaardag vieren, maar wellicht wilt u catering voor een groter evenement in Den Haag, Amsterdam of bijvoorbeeld Rotterdam. Denkt u hierbij aan uw trouwerij of zakelijke evenementen als een congres of een groot bedrijfsfeest. Wij draaien nergens onze hand voor om. Het maakt hierbij niet uit of u een feest of evenement organiseert voor 20, 200 of 2000 personen. Onze medewerkers zorgen ervoor dat iedereen voldoende te eten en te drinken heeft, en dat er rekening gehouden wordt met eventuele dieetwensen of allergieën.

Kies zelf de gerechten en dranken

Het grote voordeel wanneer u de catering voor uw feest of evenement in Den Haag door Buitenpoort Catering laat verzorgen, is dat u alle vrijheid heeft. U kiest namelijk geheel zelf de gerechten en dranken wanneer u dit wenst. Uiteraard helpen wij u graag een passend menu samenstellen. Neem contact met ons op door een e-mail te sturen naar info@buitenpoort.nl of door te bellen naar +31 (0)481 45 11 20.