Complete catering in Arnhem

Biologische, fairtrade en lokale producten Biologisch afbreekbaar servies Good Food – Happy Life

Houdt u binnenkort een feestje voor vrienden en familie en zoekt u dus een specialist in catering in de omgeving van Arnhem? Dan is Buitenpoort Catering met vestigingen in Bemmel, nabij Nijmegen, en Amsterdam hét adres waar u moet zijn. Wij bieden complete service aan. Natuurlijk kunt u kiezen uit een groot aanbod aan de lekkerste hapjes en drankjes. Wij maken een offerte op maat en zorgen dat de gerechten volledig aansluiten op uw wensen. En wilt u net even wat anders? Ook dan denken wij graag mee om uw gasten te verrassen met heerlijke hapjes en drankjes.

Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen?

Boek nu uw catering

Verschillende locaties voor catering in Arnhem

Behalve de catering, zoals de hapjes en drankjes, regelen wij ook graag een schitterende feestlocatie voor u. Hiervoor hebben wij zelf een aantal locaties, maar u kunt ook kiezen uit de feestlocaties in en om Arnhem waar wij mee samenwerken. Zo is er altijd een passende locatie voor uw feest of zakelijke evenement. Wij geven u graag een greep uit de mogelijke locaties:

De Westerbouwing in Oosterbeek: een unieke locatie met schitterend uitzicht over de Rijn. Dit is tevens een fantastische trouwlocatie.

Gelredome: het bekende stadion van Vitesse is ook te gebruiken als ruimte voor uw bedrijfsevenement.

Eusebiuskerk: dé eyecatcher van Arnhem biedt een mooie ambiance aan voor ieder zakelijk evenement of galadiner.

De Oranjerie Petit Café: dit is een mooie locatie voor een feestje, gelegen in het schitterende Carolina Park in Dieren.

Kabels: een unieke locatie in een bosrijke omgeving met genoeg mogelijkheden om binnen én buiten te feesten.

Natuurlijk organiseren wij de catering ook graag op uw eigen locatie, zoals in Eindhoven. Daarnaast komen wij ook graag bij u in Rotterdam of ergens anders in Nederland.

Kies een sfeervolle locatie met catering voor uw feest of evenement

Zoals u ziet, wij verzorgen graag de catering voor uw evenement en helpen u aan prachtige feest- en evenementenlocaties in regio Arnhem. Natuurlijk verzorgen wij ook graag de catering tijdens uw feest, wat wij voorbereiden vanuit onze bedrijfsruimte niet ver van Arnhem. Neem contact met ons op om een locatie te reserveren en uw wensen wat betreft catering te bespreken. Dit doet u door een e-mail te sturen naar info@buitenpoort.nl of door te bellen naar +31 (0)481 45 11 20.