Volledig verzorgde catering in Amsterdam

  • Alle offertes op maat
  • Ruime keuze aan meubilair en decoratie
  • Voor kleine en grote gezelschappen

Buitenpoort Catering is actief in heel Nederland, dus ook voor uw feest in Amsterdam kunt u onze specialisten inschakelen. Voor allerlei gelegenheden hebben wij de juiste hapjes en drankjes. Of u nu gaat trouwen, een bedrijfsfeest of vergadering wilt, wij helpen u overal bij. Wij regelen niet alleen het eten en drinken, maar ook de locatie, de aankleding ervan en het personeel voor het serveren van de hapjes en drankjes. 

Laat het ons regelen

Catering voor iedere gelegenheid in Amsterdam

Wij hebben ruime ervaring met verschillende evenementen, zowel in de privésfeer als zakelijke evenementen. Dus of u nu een congres organiseert of gewoon uw verjaardag eens groots wilt vieren, wij organiseren het allemaal voor u. Qua invulling heeft u geheel de vrije hand en wij denken graag met u mee over hoe de catering van uw feest in Amsterdam eruit ziet. Bent u benieuwd naar wat wij in het verleden allemaal al georganiseerd hebben, dit is een greep uit onze projecten:

  • Vergaderingen en congressen voor bedrijven als COOP, Fokker, CITO en de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen
  • Verschillende 21 diners
  • Huwelijken en huwelijksverjaardagen
  • Veel verschillende verjaardagsfeesten

Neem contact met ons op

Wilt u binnenkort ook graag een feestje of zakelijk evenement organiseren in de regio Amsterdam of Rotterdam, of ergens anders in Nederland, bijvoorbeeld in Almere, Den Haag of Breda, en bent u op zoek naar een professioneel bedrijf dat de catering kan verzorgen? Neem dan contact op met Buitenpoort Catering. Dan denken we graag met u mee. Bel naar +31 (0)481 45 11 20 of stuur een e-mail naar info@buitenpoort.nl.

Laat het ons regelen