Catering op maat Wij verzorgen de inrichting en de styling Eigen feest locaties in Nederland

Volledig verzorgde catering in Amsterdam

Wilt u graag catering bestellen voor uw feest in Amsterdam? Dan kunt u de specialisten van Buitenpoort Catering, gevestigd in Amstelveen, inschakelen. Voor allerlei gelegenheden hebben wij de juiste hapjes en drankjes. Of u nu gaat trouwen, een bedrijfsfeest wilt organiseren of een uitgebreide vergadering heeft, wij helpen u overal bij. Wij regelen niet alleen het eten en drinken, maar ook de locatie, de aankleding ervan en het personeel voor het serveren van de hapjes en drankjes.

Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen?

Boek nu uw catering

Catering voor iedere gelegenheid in Amsterdam

Wij hebben ruime ervaring met verschillende evenementen, zowel in de privésfeer als zakelijke evenementen. Of u nu een congres organiseert of gewoon uw verjaardag eens groots wilt vieren, wij organiseren het allemaal voor u. Qua invulling heeft u geheel de vrije hand wat u gaat bestellen en wij denken graag met u mee over hoe de aankleding bij de catering van uw feest in Amsterdam eruitziet. Bent u benieuwd naar wat wij in het verleden allemaal al georganiseerd hebben? Dit is een greep uit onze projecten:

  • Vergaderingen en congressen voor bedrijven als COOP, Fokker, CITO en de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen
  • Verschillende 21 diners
  • Huwelijken en huwelijksverjaardagen
  • Veel verschillende verjaardagsfeesten

Neem contact met ons op

Wilt u binnenkort ook graag een feestje of zakelijk evenement organiseren in de regio Rotterdam of juist in Den Haag of Breda, en bent u op zoek naar een professioneel bedrijf waar u de catering kunt bestellen? Neem dan contact op met Buitenpoort Catering en wij denken met u mee. Bel naar +31 (0)481 45 11 20, stuur een e-mail naar info@buitenpoort.nl of vul ons contactformulier in.