Laat uw BBQ verzorgen door dé cateraar

Biologische, fairtrade en lokale producten Biologisch afbreekbaar servies Good Food – Happy Life

Wanneer u een BBQ wilt organiseren voor vrienden, familie of collega’s laat dan een geheel verzorgde BBQ op locatie regelen door Buitenpoort Catering, dé cateraar met jarenlange ervaring. Een BBQ is natuurlijk een goede optie qua catering voor vele gelegenheden. Helemaal als uw feest of evenement in de zomer gehouden wordt. Ook kunt u een verzorgde BBQ op locatie laten regelen voor vele soorten gelegenheden, bijvoorbeeld voor bedrijfsfeesten, een festival of gewoon een familiefeest.

Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen?

Boek nu uw catering

Laat een barbecue samenstellen door dé BBQ cateraar

Een barbecue is een goed idee als catering voor ieder feest, zeker omdat de gerechten tijdens een verzorgde BBQ op locatie voor iedereen geschikt zijn. Wat de voorkeuren van uw gasten ook zijn, Buitenpoort Catering, gevestigd in Amsterdam en Bemmel, nabij Nijmegen, heeft een ruim aanbod aan gerechten waardoor er voor ieder wat wils is. Ook wanneer uw gasten bepaalde allergieën of dieetwensen hebben, helpen wij u als cateraar graag met de verzorgde BBQ op locatie. Wist u bijvoorbeeld dat een verzorgde BBQ op locatie ook een uitstekende optie is voor als u gasten ontvangt die graag vegetarisch eten? Wij serveren voor hen heerlijke groentegerechten en andere opties zonder vlees. Dat mag u wel verwachten van een BBQ cateraar die kwaliteit levert.

Geef uw wensen aan ons door

Als BBQ cateraar met jarenlange ervaring draaien wij onze hand nergens voor om. Wat uw wensen op het gebied van menu-opties of aankleding van uw verzorgde BBQ op locatie ook zijn, wij zorgen voor een heerlijke en gezellige BBQ voor iedereen, bijvoorbeeld voor de catering voor een bedrijfsfeest. Ook wanneer u een festival organiseert helpen wij als ervaren cateraar u graag. Hoe groot of klein uw evenement ook is, geef uw wensen aan ons door in een e-mail die u richt aan info@buitenpoort.nl of bel naar +31 (0)481 45 11 20.